Yhdestä huoneesta kaksi

Viikot vilistää hirmuista vauhtia eteenpäin ja taas ollaan perjantaissa. Perjantai onkin hyvä päivä kysyä, että no mittee qluu? Tänne ainakin hyvää! Mikäs tässä mukavan sisustuksen keskeltä huudellessa. Kuten olen maininnut, on huoneessani ikään kuin kaksi huonetta: makkari ja olkkari. Huutelen olkkarin puolelta. Oikeasti kyseessä on kyllä ihan selvästi yksi huone, mutta olen edes yrittänyt jakaa alueet erilleen lipastojen ja mattojen avulla. 
candlestilanjakaja
Nuo lipastot ovat kulkeneet mukanani ensimmäisestä opiskelijakämpästä lähtien. Löysin viime muutossa lipastojen kuitin, jossa komeili todiste melkoisen muhkeasta alennuksesta ja älyttömän hyvästä löydöstä. Nuo kaksi lipastoa, jotka ovat nyt päällekkäin, maksoivat Iskussa valmiiksi koottuina 250 euroa. Oikea hinta tuolle setille oli 1450 euroa. Aika kreisi alennus, mutta en valita! Lipastot ovat superjykevää tekoa ja kauniin ajattomat. Aiemmassa asunnossa lipastot olivat erillään, matala televisiotasona ja korkeampi silloinkin ikään kuin tilanjakajana eteisen ja olohuoneen välillä. Nyt lipastot ovatkin jakamassa huoneen olkkariksi ja makuusopeksi. Näitä löytöjä kelpaa siis roudailla asunnosta toiseen, vuosi vuoden perään. Veikkaan, että nämä monikäyttöiset lipastot tulevat matkaamaan mukanani hamaan tulevaisuuteen saakka.
kynttilatlipasto
Lisäsin tilanjakajan tuntua sijoittamalla lipastojen päälle vielä korkeita kynttilöitä, valaisimen ja muuta sisustustavaraa. Näin sänkynurkkaus on hieman enemmän katseilta piilossa sohvalta katsottaessa. Lipaston päällä olevien sisustuselementtien lisäksi korkeamman lipaston eli vitriinin sisältä löytyy minulle tärkeimpiä kirjoja, rakkaimpia koruja ja kummipojan kuva kehystettynä. Sekä vuoden 1989 golffarityttö-shampanjaa ja vuoden 2015 Blossaa. Tietenkin.
details

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

2 kommenttia artikkeliin ”Yhdestä huoneesta kaksi

    1. Itsekin olen tosi tyytyväinen tähän systeemiin 🙂 Mukavaa viikon jatkoa! Vähän kehnosti olen ehtinyt vastailla, niin melkoisella viiveellä täällä huhuilen.

      Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s