Itsetehty tabletin suojapussukka

Juuri kun olin saanut tietää, että istahdan tänä syksynä jälleen tauon jälkeen opintojen pariin ja läppärille olisi pöytäkoneen sijaan taas käyttöä, päätti läppärini muuttua hankalaksi. Läppärini on jo lähemmäs 10 vuotta vanha, painaa 3,5 kiloa ja akku sanoi juuri itsensä irti. Turkasen hidas ja kenkkuilevakin se on nykypäivänä. Niinpä näin edessäni tabletin mentävän aukon. 

Käytän tietokonehommiini pääosin aina pöytäkonetta, niin en nähnyt järkeväksi hommata uutta läppäriä kakkoskoneen virkaan vähäisen käytön vuoksi. Järkeilin tabletin olevan fiksumpi vaihtoehto hintansa ja pienen painon sekä kokonsa vuoksi. Tabletilla saa tehtyä mielestäni ihan tarpeeksi monipuolisesti tarvittavat koulupuuhat ja vastaavat, kunhan ei kauhean pitkiä kirjoituksia tarvitse tehdä. Se on aika nihkeää hommaa ilman näppäimistöä. Ja suurempiin kirjoitushommiin käytän läppäriäkin mieluummin pöytäkonetta.
tablettisuojalenovo
Päädyin Lenovon tablettiin, joita näkyykin aika tiuhaan lukusaleissa. Halusin alusta saakka suojata tabletin kolhuilta ja naarmuilta, joten ensimmäinen puuha olikin hommata suojakotelo uudelle, pränikälle masiinalle. Suunnittelin ensin neulovani suojapussukan ja itseasiassa aloitinkin jo puuhan. Aika alkumetreillä kuitenkin totesin suojan olevan väärän kokoinen ja muutenkin ei-toivotunlainen. Niinpä syöksyin Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja etsin inspistä suojakotelon tai -pussukan tekoon.

Kun olin rankannut Pinterestin ideamerestä muutaman mieluisimman mallin, tarkastin materiaalijemmani ja sen mukaan päätin lopullisen suojan. Halusin hyödyntää vanhan nahkatakin pehmeää nahkaa ja kauniin harmaata college-kangasta. Klikkasin Pinterestistä halutun suojapussukan kuvaa ja päädyin todella tyylikkääseen ruotsalaiseen blogiin, Mormorsglamouriin, mutta alkuperäisen linkin sivu on ilmeisesti poistettu, eikä ohjetta löytynyt. Niinpä palasin askeleen taaksepäin ja selvittelin kuvasta, kuinka suojapussukan voisi puuhata. Lopputuloksesta tuli kiva ja käytänkin pussukkaa päivittäin. Jos haluan pientä tukea tabletin asentoon, rullailen suojapussukan rullalle ja sujautan masiinan alle, näin ruudun kulmaa saa hieman muutettua. Vaikka tykkään tästä suojasta hurjasti, janoan yhä edelleen uusia suojia, Pinterest kun on täynnä ihan superkivoja malleja! Ehkä ehdin tehdä muutaman suojapussukan pukinkonttiin, kun itse en ehkä kuitenkaan montaa suojaa tarvitse.
tabet_casedetails
Mitäs mieltä olet suomuisesta suojapussukasta?

Ps. Blogi on hieman hiljaisempana ja tuuliajolla ollut viime viikot, kun on ollut aika hieman kortilla. Ja ihan rehellisesti sanottuna, olen myös keskittynyt ihan vain elämään 🙂 Koulujutut alkaa kuitenkin pikkuhiljaa rauhoittua loppuvuotta kohden, niin ehkäpä blogiinkin ehtii taas puuhata sisältöä.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Yksi kommentti artikkeliin ”Itsetehty tabletin suojapussukka

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s