DIY joulukortti

Jestas, kun aika juoksee! Enää alle kaksi viikkoa jouluun ja monella taitaa olla vielä joulupuuhat hieman vaiheessa. Itse olen joulukuun ollut ja tulen myöskin olemaan koko ajan menossa, joten jouluvalmistelut ovat jääneet minimiin.

Eilen kuitenkin ryhdistäydyin ja aloitin vihdoin joulukorttien näpertelyn. Teen tänä vuonna ihan vain muutaman kortin ajan puutteen vuoksi, mutta silti moni ihana tyyppi pyörii mielessäni etenkin näin joulun aikaan, vaikkei välttämättä korttia täältä suunnalta tänä vuonna saisikaan. Päädyin tänä vuonna hyvin yksinkertaiseen malliin, mutta yksinkertainenhan on usein se kaunein ja tyylikkäin vaihtoehto. Joten tänä vuonna korttina on kierrätyspaperinen kartonkipohja havunvihreillä lehdillä ja joulunpunaisilla marjoilla. Bonuksena päälle valkoisia lumihiutaleita. Punaiset marjat saa helpoiten, nopeiten ja siisteimmin tehtyä rei’ittimellä. Lehdet leikkasin vihreästä kahtia taitetusta kartongista, jolloin lehdistä tulee symmetrisiä.

joulukortti

Jos haluat, että joulukortit ennättävät ajoissa perille joulumerkillä, muistathan kiikuttaa kortit postiin keskiviikkoon 14.12. puoleen yöhön mennessä! Täällä päässä jatkuu korttipaja vielä parin kortin verran ja sitten suuntaan kipin kapin postiin.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s