Hyvää joulua!

Halusin ostaa Kööpenhaminasta jonkun kivan joulukoristeen, joka olisi samalla matkamuisto mukavasta matkasta. Törmäsin tähän sympaattiseen lasipalloon laserleikattuine pöllöineen ja kuusineen jossain Tigerin tyyppisessä halvassa krääsäkaupassa.

joulukoristejoulupalloPallolla oli hintaa vain puolitoista euroa, mutta tunnearvoa sillä oli jo ensisilmäyksestä lähtien huomattavasti enemmän. Niinpä kiikutin pallon kassan kautta Suomeen ja asettelin sen huoneeni näkyvimmälle paikalle tuomaan joulumieltä sekä muistuttamaan jouluisesta matkasta. Kirjoitin vielä pohjaan Kööpenhamina 2016, jotta vielä tulevinakin jouluina muistan pöllön alkuperän.

Tämän söpöisen pöllöpallon siivittämänä haluankin toivottaa ihanaa ja ikimuistoista joulua! Rakkautta ja rauhaa, just sulle!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s