Pääsiäinen

Täällä on pääsiäinen sujunut rauhallisesti voimia keräten sekä jääkiekkoa jännäten ja saatiinpa saateltua KalPa finaalisarjaan! Jääkiekkoa, hyvää ruokaa, perheaikaa ja raitista ilmaa. Enpä juuri muuta voisi toivoa tähän hurjan huhtikuun keskelle.

roihu_kinder

Näillä energiatankkauksilla on hyvä iskeä kiinni muuttourakkaan ja lukuvuoden viimeisiin tehtäviin. Vaikka Itä-Suomessa on tälläkin viikolla vielä satanut lunta, on minulla kova usko, että sieltä se kesä ja kesän mukanaan tuomat loma sekä lepo tulevat vielä lopulta. Hetken kun jaksaa vielä puristaa, niin kohta saa heittää ylioppilaslakin päähän, serpentiinit kaulaan ja melkein jo kirmata kesälaitumille. Nautitaan nyt kuitenkin vielä tästä pääsiäisen rauhoittumishetkestä ja ponkaistaan uuteen viikkoon energisissä merkeissä.

kinder

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s