Tuliaisoluet Pohjois-Karjalasta

Tykkään hirveästi antaa lahjoja ja tuliaisia, mutta vain jos keksin jonkun hyvän annettavan. Keksimällä keksityt lahjat ja tuliaiset menee yleensä mönkään, mutta saajalleen sopivia lahjoja on ilo antaa. Niinpä olikin kiva, kun sattumalta löysin sopivat tuliaiset ystävilleni Helsinkiin. 

tuliaisoluet
Kaksi hyvää ystävääni, joihin olen tutustunut aiempien opintojeni aikana Joensuussa, asuvat tätä nykyä Helsingissä. Kun muutama viikko sitten menin jälleen moikkaamaan heitä maamme pääkaupunkiin, halusin viedä edes jotain pientä mukanani Pohjois-Karjalasta. Päädyin supersympaattiseen Wanhan Kulman Puotiin, joka sijaitsee Joensuun keskustassa. Puodissa on ihana vanhan kyläkaupan tunnelma ja valikoimassa paljon lähituotannon tuotteita. Valitsin hyllystä pullon Panimo Honkavuoren IPAa ja Ilolientä, Ilosaarirockin omaa olutta. Ystäväni tykkäävät testailla erilaisia juomia, joten ajattelin osuvani melko hyvin maaliin näillä valinnoilla. Väittäisin, etten ihan kauhean pieleen mennytkään ystävieni reaktioiden perusteella. Tällaisista pienistä jutuista syntyy yleensä ne suurimmat ilot.
olut
Tykkäätkö sinä viedä tuliaisia mennessäsi? Miksi tai miksi et? Millaisia tuliaisia tai lahjoja sinä suosit? Otan myös mielelläni vastaan vinkkejä kivoista tuotteista ja puodeista, joista voisi kiikutella silloin tällöin lahjoja tai tuliaisia.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s