Kun elämä vie

Tällä hetkellä päivät ja viikot vain lipuvat ohitse hirveää kyytiä. Vastahan vuosi alkoi! Toisaalta on tapahtunut ihan hirveästi kaikkea, toisaalta elämä rullaa hyvinkin tuttuja polkuja. Päivät täyttyvät ei-oikein-mistään ja samaan aikaan kaikesta.
roses
On ollut Amsterdamin matkaa, Toronton vierailua, uutta työpaikkaa, kouluvuoden päättämistä, ainejärjestön puheenjohtajuudesta luopumista, loputonta sairastelua, normaalia arkea ja elämää. Kaikessa tässä härdellissä en ole vain ehtinyt tai jaksanut istua koneen ääreen pakollisten hommien lisäksi naputtelemaan blogia, vaikka takataskussa olisikin aimo läjä kirjoitettavaa. Tai ehkä juuri siksi en olekaan saanut oikein aikaiseksi mitään. Tiedättekö, kun on niin paljon tehtävää tai ideoita, ettei oikein tiedä mistä aloittaisi, niin sitten ei aloita ollenkaan. Nyt tuli kuitenkin olo, että pakko päästä kirjoittamaan. Ei minulla mitään varsinaista asiaa ollut, mutta kunhan pääsen jotain kirjoittamaan sekä huikkaamaan, että olen elossa.

Mieli ja kroppa ovat olleet aika kovilla tämän kevään tohinoissa ja olenkin sairastellut enemmän tai vähemmän yhtäjaksoisesti viime joulukuusta saakka. On yllättävän raskasta olla koko ajan vähän puolikuntoisena. Ei ole oikein kunnolla kipeänä, muttei kokonaan tervekään. On ollut myös todella ärsyttävää ja vähän noloakin soittaa uudelle työpaikalle jo pariin otteeseen, että olen muuten taas kipeänä ja saikulla. Toivottavasti tämän vuoden sairastelut alkaisivat olla paketissa.
macarons
Onneksi kaiken tämän ruikutuksen ohessa on ollut enemmän kivaa kuin kurjaa ja siksi varmasti alkuvuosi onkin hujahtanut niin hurjaa vauhtia ohi! Niinä hetkinä, kun on saanut löhötä sohvalla, nauraa maha kippurassa ihan älyttömille jutuille ystävien kanssa tai vaikkapa vapaapäivän aamuna leiponut macaroneja tuntitolkulla ensimmäistä kertaa ikinä. Ne on niitä hetkiä, kun vain pakahtuu onnesta ja ihmettelee oman elämän kulkua. Juuri tässä, juuri näin on aika hyvä. Vaikka välillä sapettaa niin hitosti ja tekisi mieli telkiytyä pimeään kaappiin viikkokausiksi.

Näiden mietteiden saattelemana toivotankin ihanaa toukokuun ensimmäistä viikonloppua!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s