Olen lähiaikoina miettinyt…

ajan kulumista.
Välillä viikko tuntuu päivältä, toisinaan tunti kahdelta päivältä. Bloginkin kohdalla reilun kuukauden mittainen kesäloma tuli ihan vahingossa, kun päivät vilisti niin hurjaa vauhtia ohi. Onneksi arki alkaa kohta, niin saa tähän elämään jotain tolkkua 😀
cof
kuinka tuulella ja säällä käyvä olenkaan.
Sää vaikuttaa fiilikseeni ja olemiseeni ihan järkyttävän paljon. Kesän ajan olen ollut ihan todella hyvällä mielellä lähes koko ajan, kun säät ovat suosineet, on fiilis pysynyt katossa jatkuvasti. Nyt kun iski sellainen melankolisen harmaa ja sateinen sää, olen itsekin ihan nuupahtanut ja mieliala on hieman alavireinen.

kesää.
Miten nopeasti kolme kuukautta ihanaa kesää onkaan kulunut! Toki töiden vuoksi osa kesästä meni niin sanotusti ohi neljän seinän sisällä, mutta onhan tämmöinen hellekesä siitäkin huolimatta aivan ihana! Paljon uimista, aurinkoisia kesäpäiviä ja litroittain valutettuja hikipisaroita. Toivottavasti seuraava tällainen kesä tulee aiemmin kuin kahdeksan vuoden päästä.
Processed with VSCO with s3 presetroskaamista.
Näin yksi päivä, kun teinityttö heitti suurieleisesti tyhjän karkkipussin maahan. Miksi?! Miten kukaan sivistysvaltiossa voi ajatella, että roskaaminen olisi ok? Käskin kyllä tytön hakea roskansa ja laittaa kahden metrin päässä olevaan roskikseen. Hän totteli hyvin nöyränä.

yksin ulkona syömistä.
Välillä törmään tilanteisiin, esimerkiksi Facebookin Soolomatkailijat-ryhmässä, joissa ihmiset miettivät ja jännittävät yksin syömistä (reissuissa). Varsinkin illallistamista yksin tunnutaan vierastettavan. Itse en osaa jollain tapaa samaistua tähän ”huoleen” tai jännitykseen. Kyllähän porukkaa käy lounaallakin yksin (vai käykö?), niin miksei siis myös päivälliselläkin? Toki itse olen pitänyt yksin syömistä aina luonnollisena vaihtoehtona, enkä ole edes ymmärtänyt miettiä asiaa toisesta näkökulmasta. Ja aika usein kuljetan myös kirjaa tai lehteä mukana, mikä auttaa, jos on ihan toivottoman tylsää. Usein kirja kuitenkin jää kakkoseksi, kun seuraan ja kuuntelen muita syömäreitä. Harrastuksiini kuuluu uteliaisuus. Tietysti ruokaseura on myös plussaa, enkä kieltäydy (hyvästä) seurasta, mutta ei tulisi mieleenikään jättää hyvää ruokakokemusta välistä seuran puuttumisen vuoksi.
Processed with VSCO with s3 presetpysäköinninvalvojille räyhäämistä.
Hekin tekevät vain työtään. Jos olet pysäköinyt väärin / et ole maksanut pysäköintimaksua / parkkiaika on ylittynyt tms, niin ei se ainakaan sen valvojan vika ole. Säännöt on olemassa syystä ja jonkun niitä valvottava, ettei meno ylly ihan mahdottomaksi. Toki itseänikin ärsyttää, kun kotitalon edessä on vain kolmen tunnin kiekkopaikkoja, mutta ei tulisi pieneen mieleenikään mennä räyhäämään Parkki-Pirkoille tai -Pekoille pysäköintivirhemaksuista, jos itse olen mokannut. Huh!

auringonlaskuja.
Tänä kesänä on ollut joka ilta ihan älyttömiä auringonlaskuja. Luonto on ihan sekopäisen taitava tykittämään aina vaan upeampia näytöksiä. On kelvannut iltaisin ihastella näkymiä ja pahimpaan helleaikaan painua nukkumaan parvekkeelle, kun viimeinen asia mitä näki, oli henkeä salpaavat auringonlaskut.
sdrtanssin aloittamista.
Melkein koko lapsuuteni ja nuoruuteni harrastin tanssia: balettia, kilpatanssia, jazzia, bailatinoa… Pari vuotta sitten kävin muutaman kerran bailatino-tunnilla verestämässä muistoja ja liikunnanriemu oli ihan huippua! Tätä ennen olin harrastanut tanssia säännöllisesti viimeksi teini-iässä. Viime syksynä tuli monen vuoden tauon jälkeen sellainen olo, että haluan aloittaa taas tanssiharrastuksen. Kilpatanssi on lähimpänä sydäntäni, mutta se vaatisi parin, ja en halua enää sitä epävarmuustekijää roikkumaan mukaan. Niinpä viime syksynä kiinnostuin vaihtoehtoja selatessani jamaikalaisesta dancehallista. Jätin kuitenkin menemättä. Tänä syksynä haluaisin nyt ihan oikeasti palata tanssin pariin. Niinpä laitoin sähköpostilla kyselyä tuntien vaativuustasoista ja vastauksen saatuani taidan klikkailla itseni alkeiskurssille. Pääsisin metsästämään sitä sisälläni uinuvaa tanssijan identiteettiä. Minähän siis edelleen monen vuoden tanssipaussin jälkeenkin jollain tasolla kuvittelen yhä olevani hyvä tanssija hyvine ryhteineen. Tosin sitäkin vahvemmin tiedostan myös, ettei tämä ole pitänyt paikkansa enää moneen vuoteen.

Mitä sinä olet viime aikoina miettinyt?

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s