Itse tehty reppu

Sackpackit eli sellaiset jumppapussin malliset reput ovat olleet jo pitkään pinnalla. Pussukoita näkee niin lasten kuin aikuistenkin selässä, kaikenlaisilla kuoseilla ja materiaaleilla varustettuina. Itseltänikin löytyy tämän mallisia reppuja entuudestaan, yksi on sellainen melkoisen silmiinpistävän pinkki Fitnesstukun tekstillä varustettuna ja toinen on hipahtava raitapussukka. En koe kumpaakaan ihan oman tyylisikseni ja toinen itseasiassa pääsikin jo uudelle käyttäjälle.
reppu
Törmäsin jokin aika sitten Instagrammissa hauskoihin pussukoihin, joihin oli käytetty korkkikangasta, jota halusin itsekin käyttää johonkin. Niinpä repun nähdessäni aloin ideoida erilaisia versioita. Lopulta päädyin yllä mainittuun sackpack-malliin vuorikankaalla ja sisätaskuilla höystettynä. Repun alaosan korkkikangas on ostettu Eurokankaasta ja yläosan viidakkohenkinen kangas on puolestaan Ikean metrikangasvalikoimasta. Repun nyörit hyödynsin vanhasta sackpack-repusta. Ompelin repun sisään kaksi avonaista ja yhden vetoketjullisen taskun korkkikankaasta. Näin ihan kaikki tavarat eivät ole yhdessä mytyssä repun pohjalla. Esimerkiksi avaimet saa nyt kätevästi napattua vetoketjullisesta taskusta, kun niitä tarvitsee.
sackdetails
Reppua tehdessä parissa kohdassa meinasi mennä sormi suuhun, mutta loppujen lopuksi siitä tuli kuitenkin jota kuinkin sellainen kuin olin suunnitellutkin. Pienten korjailujen jälkeen repun sisäpuolikin on vihdoin esittelykelpoinen. Toki aina löytyy jotain, mitä olisi voinut tehdä eri tavalla, mutta se tässä onkin, kun itse tekee, niin aina oppii uutta ja jää palo tehdä asiat entistä paremmin ja fiksummin. Tällä kertaa taputan itseäni kuitenkin olalle esimerkiksi siitä, että ennen kuin aloin leikkelemään kankaita tai ompelemaan ensimmäistäkään saumaa, olin tehnyt melko hyvän suunnitelman työstäni. Se helpotti huomattavasti puuhaamista, kun olin käynyt jo paperille työvaiheita läpi. Yleensä vain teen ja mietin vasta jälkikäteen tai työn tiimellyksessä, kuinka joku juttu olisi kannattanut tehdä.
sackpack

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s