Nyt olen valmis jouluun

Joulussa on usein kyse läheisten seurasta ja hyvästä jouluruuasta sekä ainakin lapsien kohdalla lahjoista ja joulupukista. Tänäkin vuonna skippaan näistä kaikki. Paitsi ihan vähän piti fiilistellä jouluruokia. Ja läheisten seurasta olen saanut onnekseni nauttia tasaisesti pitkin vuotta.
smetana-2
Kun olin moikannut äitiäni ja isääni sekä toivotellut halien kera heille hyvät joulut, olin jo aika valmis joulupakolaiseksi loskan ja lumipyryn keskeltä. Ihan vielä en kuitenkaan ollut valmis. Ensin halusin edes vähän jotain jouluruokaa. Tällä kertaa siihen riitti pari ihan miniä joulutorttua, puoli pakettia pipareita sinihomejuustolla ja muutama mukillinen glögiä. Kaiken kruunasi kuitenkin minijoulutortut suolaisella täytteellä. Smetana-mäti-tortut olivat herkkuja, mutta silti voiton veivät ruisnapit samoilla täytteillä. Mäti, smetana ja punasipuli ovat näin aikuisiällä olleet joulupöydässä ihan lemppareitani itsekuorittavien katkarapujen rinnalla. Niinpä itsenäisyyspäivän kunniaksi pyöräytin mätiherkkuja. Nyt olen virallisesti valmis jouluun palmujen alla turkoosien vesien ääressä. Viime jouluna söin sushia, tämän joulun menua voin vasta vain arvailla. Näillä mietteillä haluan toivottaa sinulle ihanaa joulua ja loppuvuotta!
snack
Mikä on sinun jouluruokasuosikkisi?

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s