Hukkapaloista donitseiksi

Hiusdonitsit – nuo ysärin kammoksutut kankaiset ponnarit ovat parin viime vuoden aikana tehneet pikku hiljaa paluuta keikkumaan päihimme. Tapani mukaan olin aluksi ajatuksesta aivan kauhuissani ja totesin, että paluu on aivan liian aikaisin. Tässä kuitenkin jonkin aikaa niitä katselleena olen päätynyt ostamaan yhden vaaleanpunaisen samettidonitsin itselleni ja huomaan nyt himoitsevani erilaisia donitseja (Arnoldsin donitsien lisäksi) jatkuvasti lisää.
donitsi
Niinpä päivää ennen Indonesian matkaani päädyin illalla ompelemaan pari donitsia lyhentämäni hameen hukkapaloista uusien donitsien ostamisen sijaan. Nyt sormet syyhyääkin jatkuvasti ompeluhommiin, sillä tuollaisen donitsin ommella hujauttaa niin nopeasti. Meniköhän minulla kahden donitsin ompelemiseen maksimissaan viisitoista minuuttia. Eli vähemmän aikaa kuin, mitä olisi mennyt, jos olisin polkaissut kauppaan ostamaan valmista donkkua. Onneksi kangaslaatikossani on useammastakin kankaasta hukkapaloja, jotka soveltuvat näihin erinomaisesti. Pikkupalat pääsevät hyötykäyttöön hiusdonitseina ja säästyy pikkurahatkin. On se vain pakko myöntää, että onhan runsaat ja värikkäät hiusdonitsit aika hauskoja!

Näitä ehtii muuten vielä hyvin pyöräyttää tämän selkeän ohjeen avulla vaikkapa joulupaketteihin. Nopea ja hauska joulumuistaminen esimerkiksi pikkujouluihin! Tai näin Lucian päivän kunniaksi voisi tehdä jonkun ihan överin hiusdonitsin, joka voisi hoitaa Lucian kynttiläkruunun virkaa. Tämä oman elämän Lucia-neito kohentaa donitsia ja suuntaa nautiskelemaan syntymäpäivästä ehkäpä syötävien donitsien muodossa palmupuiden alle. Nautinnollisia ompeluhetkiä hiusdonitsien parissa!
hiusdonitsi

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Yksi kommentti artikkeliin ”Hukkapaloista donitseiksi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s