Ystävä, sua tarvitaan

Olen sanonut tämän ennenkin, mutta rakastan, että Suomessa 14. helmikuuta ei ole vain rakastavaisten päivä, vaan ennen kaikkea se on ystävien ihan oma päivä. Päivä jolloin muistetaan niitä, jotka tekevät elämästämme elämisen arvoisen.

14.2
Ystävänpäivä ei ota mitään pois myöskään rakastavaisilta, sillä hyvin usein kumppanit ovat toistensa, jos nyt ei parhaita ystäviä, niin ainakin ihan saakelin hyviä ystäviä. 14.2. on päivä, jolloin on enemmän kuin ok muistaa kavereita, ystäviä, sukulaisia ja kumppaneita. Piirtää muutama sydän enemmän kuin muina päivinä ja asettaa vaaleanpunaiset lasit nenälle.

Vaikka oikeasti ystävänpäivä onkin joka päivä, on ihanaa että meillä on sille ihan erikseen oma juhlapäivä. Päivä, jolloin on hyvä pysähtyä miettimään kaikkia ihania ihmisiä omassa elämässä. Joulu on toinen tämmöinen päivä, mutta silloin saattaa helposti keskittyä vain ydinperheeseen ja sukulaisiin, kun taas ystävänpäivänä annetaan kredittiä myös sille omakeräämälle perheelle, ystäville.

Olen saanut monesti todeta, että minulla on ihanan sekalainen porukka ystävinäni ja kavereinani. Heitä on tarttunut matkaani vaikka mistä asiayhteyksistä ja vaikka mistä vaiheista elämääni. Myönnettäköön, että välillä ystävien, kavereiden ja tuttujen määrä tuntuu hallitsemattomalta, kun haluaisin viettää enemmän aikaa vaikka kuinka monen mahtavan tyypin kanssa, mutta elämän realiteetit asettavat välillä omia haasteita näihin ihmissuhteisiin. On myös sydäntä pakahduttavaa huomata näin aikuisiällä, kuinka omista vanhemmista ja sukulaisista on muodostunut ajan myötä myös ystäviä ja kavereita, eikä yhteyttä tarvitse pitää vain veriyhteyden vuoksi, vaan siksi että haluaa.

Vietän tänä vuonna ystävänpäivää, kuten sitä mielestäni kuuluukin: yhteinen lounas ystäväporukalla ja illalla saan yhden ihan parhaimmista ystävistäni luokseni kokonaiseksi viikonlopuksi. Luvassa on ainakin naurua, viiniä, hyvää ruokaa, juoruilua, joogaa ja avantouintia. Aika parasta!

Hattaraista ystävänpäivää jo näin päivä etukäteen! Ystävä, sinua tarvitaan ❤️
Sydämellisin terveisin Sanna, Unelmamaja

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s