Tervetuloa

Tervetuloa matalaan majaani! Olen Sanna, kahdenkymmenen puolivälissä huiteleva majailija. Olen pitänyt Lilyn katon alla blogia noin kaksi ja puoli vuotta. Jokunen hetki sitten aloin kaivata blogipohjaa, joka olisi sellainen kuin itse haluan. Paikka, joka on rento, mukava ja minun näköinen. Paikka, jossa on DIY-juttuja, designia ja sitä ihan tavallista arkea. Näin syntyi UnelmaMaja.

Muutto on vasta hoidettu ja pientä pintaremonttia ehkä joudun vielä puuhailemaan blogissa, mutta toivottavasti siitä ei koidu sinulle turhia hermon kiristyksiä. Tule kanssani rakentamaan unelmamajaa ja katsotaan millaiseksi se aikojen saatossa muovaantuu. Ota kuppi kuumaa, käperry viltin alle ja tee olosi kotoisaksi.

Haluan vielä kerran toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi majaani.

sannahof

engWelcome to my UnelmaMaja blog! I had a blog under Lily page for two and half years but now it was time for my very own blog page. Here you can find posts about DIY, design and snaps about normal life. I hope you enjoy your stay! Once again, welcome!

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s