Metsästä revitty

Vaikka asunkin niin ydinkeskustassa kuin vaan mahdollista ja rakastan sitä, että kaikki palvelut on ihan kulman takana, olen sisäisesti aika mehtäläinen. Keskustan vilinästä on välillä ihanaa kipaista metsään ja rauhoittua. Rakastan luontoa, metsässä hortoilua, sienestystä, eläinten bongailua… Ehkä siksi partiokin koukutti mut mukaansa 16 vuotta sitten.
forest
Metsä on jännä ja jopa pelottava, varsinkin pimeällä. Etenkin, jos on yhtä vilkas mielikuvitus kuin minulla. Panikoidun pienimmästäkin räsähdyksestä. Samalla kaikessa mystisyydessään metsä on myös hyvä. Etenkin hyvä. Jos on oikein kiukkupäivä, ei mikään ole parempaa kuin heittää kuoritakki niskaan ja kömpiä metsän keskelle. Harmi vaan, että yleensä kovimmassa ketutuksessaan, heh, tätä ei muista ja sitten vaan kiukuttelen kaikille.

Kun seuraavan kerran mieli on maassa tai nakertaa kuin pientä oravaa, niin mene metsään. Vaikka ihan vaan hetkeksi. Ja jos se nyt ei sitten ollutkaan ihan sun juttu, niin olitpahan ainakin hetken raikkaassa ilmassa. Yleensä sekin jo auttaa hieman. Oikeastaan ihan kaikkeen.

engNature and forest are good. Those help for everything.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

 

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s