Kupariset pullot

Kupari on ollut jo parin vuoden ajan pinnalla sisustuksessa ja jatkaa yhä edelleen vahvaa porskuttelua trendien aallonharjalla.

Kaapin pohjalla oli jo jonkin aikaa pyörinyt Frooshin smoothie-pulloja, joille olin miettinyt uusiokäyttöä. Yksi päivä töissä myymälän puolella pyöriessä törmäsin kuparimaaliin automaaliosastolla, muistin pullot ja siitä se ajatus sitten niin sanotusti lähti. Purkki kassan kautta kotiin ja maalaushommiin. Koska halusin pulloihin jotain twistiä, niin teippailin maalarinteipillä kumpaankin pulloon raidat. Nämä kohdat jäi maalailun jälkeen läpinäkyviksi ja katkovatkin kivasti klassista linjaa. Perusklassinen kun ei ole ihan suoranaisesti mun juttuni.
bottle
Tietysti tunaroin maalailun, kun olin hieman malttamaton. Spreijailin liian läheltä, liian paljon ja liian innoissani. Niinpä pulloissa on jonkin verran valumajälkiä. Kai tämä on vain sitten sitä särmää ja persoonaa, mitä aina peräänkuulutetaan DIY-askareissa. Suosittelen siis vähän jarruttelemaan ja spreijaamaan hiukan kauempaa. Kaiken kaikkiaan halpa, helppo ja nopea freesaus kodin piensisustukseen.

Mitäs mieltä olet kuparisten pullojen ilmeestä? Onko jotain vinkkejä muista spray-freesauksista?

eng Copper spray makes everything fancier. Easy DIY.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

3 kommenttia artikkeliin ”Kupariset pullot

    1. Kiitos! Ja nämä on superhelppoja tehdä! Kiva, että nappasi 🙂 Kuparimaalia (myös kromia ja kultaa) löytyy ainakin Motonetista.

      Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s