TUIkube

Sain jokin aika sitten kutsun ystäväpariskunnan valmistujaisiin. Ensimmäisenä olin ihan täysin fiiliksissä, juhlia kun ei koskaan ole liikaa. Seuraavaksi tuskailin, mitä ihmettä keksisin lahjaksi. Halusin ehdottomasti jotakin suomalaista, mielellään joko kuopiolaista tai Turun seudulla valmistettua. Hetken aikaa mietittyäni pariskuntaa sekä heidän kotiaan, välähti mieleeni Petri Seurin tuikkukipot, TUIkubet. Osa ehkä muistaakin ihastukseni betonisiin, simppeleihin kube-valaisimiin. Muotoilija Petri Seuri on näiden kuutioiden takana ja hänen käsissään on syntynyt valaisimien lisäksi myös saman henkisiä tuikkukippoja sekä lasinalusia. Kun sain päähäni nämä TUIkubet, oli valinta selvä. Nousiaisissa valmistettavat TUIkubet on valmiiksi jo pakattu kauniisti rosoiseen vanerilaatikkoon, joten lahjan paketointikin oli kerralla valmis.
TUIkubeTUIkubes
Ystäväpariskunnan koti on sisustettu harmonisesti eri harmaansävyillä. Niinpä näin betoniset tuikkukipot samantien loistavasti istuvan osaksi heidän sisustustaan. Vaikka betoni saattaa kuulostaa aluksi kylmältä ja kolkolta sisustusmateriaalilta, on nämä Petrin valmistamat tuotteet todella lämminhenkisiä. Tuikkukippojen pinta on samettisen sileä, eikä fiilis ole yhtään kolkko. Vielä kun kiposta loistaa lämmin tuikun valo, on tunnelma ihanan rauhallinen ja kotoisa.
kube_logokube_box
Erityismainintana vielä, että sain TUIkube-kaupoilla ensiluokkaista asiakaspalvelua, kun Petri kiikutti tuikkulaatikon kotiovelleni saakka, kun olin liikkeellä vähän viime tipassa. Mieletöntä! Tämmöistä yrittäjää on todellakin ilo tukea. Lainasin lahjaa itselleni ihan hetkeksi, että sain napattua kuvat näistä ihanista betonikuutioista. Ehkä ystäväni ymmärtävät 😉
kube_lights

eng Look at these beauties, TUIkubes! Petri Seuri is a designer who makes beautiful things with concrete. 

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

2 kommenttia artikkeliin ”TUIkube

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s