DIY hattunaulakko

Käyttäisin hattuja paljon, paljon enemmän, jos Turku ei olisi niin tuulinen kaupunki. Kuopiossa asuessani käytin hattuja huomattavasti useammin, mutta nykyään etenkin huopahattujen käyttö on jäänyt ihan minimiin. En ollut edes ajatellut tämmöistä tuuliaspektia ennen Turkuun muuttamista. Onneksi sentään nuo Coston myssymäiset hatut pysyy päässä myös tuulisemmassa säässä, niin ei tarvitse tyhjin päin mennä.  hatshat
Jotta niitä hattuja tulisi käytettyä tässä tuulisessa kaupungissa edes joskus, tulisi niiden olla näkyvillä, ettei pääse unohtumaan. Hattuja on vaan vähän tylsä pinota, kun muodot kärsii ja pinot kaatuilee. Vanhat kunnon hattulaatikot olisi makeita, mutta vie ihan tuhottomasti tilaa, plus ne piilottaisi hatut laatikoiden sisälle. Niinpä päätin naputella siivouskomeron oveen muutaman pikkunaulan, joihin saa heitettyä hattuja jemmaan. Helposti käytettävissä ja koko ajan näkyvillä, niin eivät unohdu kaapin perälle. Naulaviritelmä on ollut käytössä jo vuoden päivät ja mielestäni toiminut varsin mukavasti. Yksi lippis ei vaan ihan aina halua pysyä aloillaan, mutta muuten suunnitelma osui hyvin maaliin.

Miten siellä päässä säilytetään hattuja? Tai käytätkö edes ylipäätään hattuja?

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

eng I needed some place for my hats. Door is great for that, right?

2 kommenttia artikkeliin ”DIY hattunaulakko

  1. Näyttääpä aivan ihanalta nuo värikkäät hatut valkoista vasten. Oispa itselläkin hattuja! 🙂

    Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s