Tuparilahja

Viime viikko oli mukavin pitkään aikaan, ja viikon kruunasi vielä onnistunut viikonloppu. Lauantaina pääsin vihdoinkin herkuttelemaan 3. Linjan brunssille ja illalla juhlimme ystäväpariskunnan tupaantuliaisia. Kirsikkana kakun päälle oli sunnuntainen PUF korttelikirppis, jossa sain vaatteita ja asusteita mukavasti kiertoon sekä paisutettua hieman rahakukkaroa. Ei hullumpi viikko siis.
lahja
Ja nyt eletäänkin sitten jo virallisesti kevättä, jes! Mutta palataanpas vielä helmikuun viimeiseen lauantaihin ja jo mainitsemiini tupareihin. Koska kyseessä oli hyvä ystäväpariskunta, oli kiva panostaa lahjaan vähän vielä tavallista enemmän. Aluksi lahja tuotti hieman pohdintaa, sillä en ollut kerinnyt vielä vierailla uudessa kodissa, eikä mulla ollut mitään hajua asunnon sisustuksesta. Niinpä varsinaiset tavaralahjat karsiutuivat laskuista. Leipä ja suola oli tietysti listalla, ihan vain perinteen ja hyvän onnen vuoksi. Hetken pyörittelin ajatuksia päässä ja keksin, että tietysti leipä pitää leipoa itse. Pataleipää tietenkin! Leivän ympärille alkoikin sitten muodostua aika helposti loppu lahja. Muutamia hieman niin sanotusti parempia ruokatarvikkeita pakattuna mukavan näköiseen leipäkoriin ja kylkeen kiva leivontaliina, johon sain pyöräytettyä uunituoreen leivän. Kortin virkaa hoiti pataleivän ohje, jonka kehystin ajattomiin puukehyksiin. Vaikka itse sanonkin, niin tästä lahjasta tuli tosi kiva. Ehkä lempparein, jonka olen tehnyt!
tuparittuparilahja
Tuparilahjat tuottaa mulle usein päänvaivaa, kun mitään turhaa krääsää ei haluaisi roudata toisten nurkkiin pölyttymään. Onneksi tällä kertaa oli kivutonta keksiä lahjaa. Mitä sinä olet keksinyt tuparilahjaksi kavereille?

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

eng This is what I gave as a housewarming gift for my friends. What do you like it?

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuparilahja

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s