R-collection

R-Collectionista taitaa tulla aika monelle mieleen ysärillä jyllänneet anorakit, joita sai vaikka missä väreissä. Meidän perheestä löytyi ainakin keltaisena ja vihreänä, kavereilla oli punaisia ja violetteja. Onkin ollut ilo huomata, että R-Collection on freesannut ilmettään ja mallistoaan oikein olan takaa parin vuoden ajan. Ysärivibat on poissa ja tilalla tyylikkäitä sekä nykyaikaisia vaatteita kuitenkaan unohtamatta tunnistettavaa R-collectionin ilmettä. 

takki_etu
Olen jo pidemmän aikaa katsellut yrityksen nettisivuja sillä silmällä, mutta en ole kuitenkaan uskaltautunut klikkailemaan mitään kassan kautta kotiin. Olen vähän sellainen, että haluan ensin hipelöidä tuotteita livenä ja mahdollisuuksien mukaan sovitella päälleni. Olikin kiva löytää R-Collectionin tuotteita lemppariliikkeestäni, PUFista. Pääsin hiplaamaan ja sovittelemaan vaatteita paikan päälle. Ja hyvä, että pääsinkin. Jos olisin tilannut nettikaupasta, olisi kyllä tullut aivan väärän kokoista tavaraa kotiovelle. R-Collectionin tuotteista löytyy paljon unisex-malleja ja mukavan reilu mitoitus. Tästä plussaa, vaikka se ehkä vähän hankaloittaakin oikean koon osumista kohdilleen, jos ei pääse paikan päälle sovittamaan.
r-collection_takki
Olen jo pidemmän aikaa kaivannut itselleni rentoa, mutta siistiä välikausitakkia, joka kestäisi materiaaliltaan ja malliltaan aikaa. Tähän kutsuhuutoon R-collectionin pitkä anorakkitakki vastasi melko täydellisesti. Takin pinnassa on vielä kaiken lisäksi Aquatx-käsittely, jonka ansiosta takki hylkii vettä ja likaa.  Enää täytyi vain löytää oikea koko ja valita kivoista väreistä se kaikista kivoin. Ei muuten mikään ihan helppo tehtävä tuo värin valinta, kaikki värit kun olisi olleet aika houkuttelevia. Loppusuoralla kilpailivat pitkään turkoosi ja keltainen yksilö. Päädyin lopulta kuitenkin pohdiskelun jälkeen aquaan, pirteään turkoosiin, keltaisen ollessa turhan samanlainen keltaisen sadetakkini kanssa.

Suuri sydän tälle takille ja suomalaiselle R-Collectionille (kollari jäi vielä vähän kaihertamaan mieltä)! Sekä tietenkin turkulaiselle PUF Design Marketille, jota jään kyllä ikävöimään muuttaessani kuukauden päästä pois Turusta. Mistä puheen ollen tulikin mieleen, että taidan käyttää viikonloppuni käyden läpi tavaroita, joita onkin sitten enemmän kuin tarpeeksi. Huh! Toivottavasti sulla on kiva viikonloppu tiedossa. Nautitaan näistä ihanista kesäviikonlopuista!
takki_sivu

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s