Soluista elämää

Näinä päivinä tänne Unelmamajan puolelle löytää tiensä aika moni Kantasolurekisteriin kuuluva sekä heidän läheisiään. Eilen Kantasolurekisterin jäsenille nimittäin kolahti postiluukusta Soluista elämää -lehti, jonka kannessa minä paistattelen.

Minua haastateltiin ja kuvattiin lehteä varten viime vuoden heinäkuussa. Päivä sen jälkeen, kun olin tullut parin viikon metsäreissulta Suomen suurimmalta partioleiriltä ja päivää ennen kuin suuntasin muuttokuorman Suomen halki Turusta Joensuuhun. Melkoisen haipakkaan rakoon siis osui tuo kuvauspäivä, mutta olipahan kiva päivä! Toimittaja Minna Kalajoki, valokuvaaja Jaska Poikonen ja videokuvaaja Hannu Aaltonen tupsahtivat muuttolaatikoiden keskelle sovitusti, jotta saatiin hommat käyntiin. Minna haastatteli minua hetken aikaa lehden haastatteluun ja sen jälkeen alettiin kuvata sekä still-kuvia että videomateriaalia Kantasolurekisterille. Nämä oli ihan uusia juttuja mulle, joten olin aivan innoissani sekä vähän jännittynytkin tilanteesta. Onneksi kaikki oli hyviä ja rentoja tyyppejä, niin eipä paljoa tarvinnut jäykistellä. Kuvasimme Jaskan ja Hannun kanssa muutaman tunnin eri kuvauspaikoissa sekä still- että videokuvaa rekisterin eri materiaaleihin.

lehtijuttu

Kuvauspäivän aikana pääsin vielä fiilistelemään viime hetkiksi niin ihanaa Turkua. Tuntuikin, että kaupunki pisti ihan parastaan koko päivän. Päivän kruunasi viimeinen kuvauslokaatio Kaarinassa upealla paikalla sijaitsevalla laavulla ja lintutornissa. Kyllä kelpasi auringonpaisteessa ihastella vanhaa kotikaupunkia sekä muistella parin vuoden takaista kantasoluluovutusta. Luovutuksestahan koko jutussa oli kyse. Jos haluat lukea enemmän kantasoluluovutuksestani, klikkaa sivun yläreunassa olevaa Kantasolu-palkkia tai klikkää tästä. Sieltä löytyy lisää infoa ja aiemmat kirjoitukseni aiheesta. Jos Kantasolurekisteri on sinulle ihan uusi juttu, käytä muutama minuutti elämästäsi tähän ihan supertärkeään aiheeseen ja klikkaa itsesi Kantasolurekisterin sivuille. Saatatpa pelastaa jonkun hengen, kuten minä tein.

lehtilehtikansi

Päivän aikana kuvattiin myös video Kantasolurekisterille. Videon tekeminen oli ihan superhauskaa ja uutta! Videossa mun ääni on ihan painoksissa leirin jäljiltä, eikä ääni kuulosta tutulta, mutta eihän tuo mitään haittaa. Tekniikan ihmelapsena en osannut liittää Facebookissa pyörivää videota tähän upotetuksi videoksi, mutta videon näkee täältä.

Lehden sähköinen versio on luettavissa myös netissä, sen löytää täältä.

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s