Dyrehaven

Kuten ohi mennen mainitsin aiemmassa Mad & Kaffe -postauksessa, kävimme myös toisessa mainitsemisen arvoisessa aamiaispaikassa Kööpenhaminassa. 

Aivan Mad & Kaffen naapurissa on Dyrehaven, josta saa paljon kehuttuja smørrebrødeja ja muita aamiaissettejä puoleen päivään saakka. Sen jälkeen tarjolla on lounasta ja illalla paikasta tulee tunnelmallinen pubi.

Tilasimme aamupalaksi tietysti smørrebrødit sekä jogurttia, keitettyjä munia ja mehua. Kylkeen vielä teetä ja kahvia. Meidän tilauksen kanssa oli hirveää sähläystä ja Anninalle tuotiin kaksi kertaa väärä leipä. Sähläys ja henkikökunnan heikohko englanninkielentaito (mitä ihmettelimme useaan otteeseen Tanskassa, jossa englantia kuitenkin osataan hyvin) hieman loivat sekavan tunnelman, mikä vei vähän terää nautinnosta. Paikka oli kiva ja ruoka maittavaa, mutta silti harmittelimme vähän, ettemme aamujahkailuiltamme kuitenkaan menneet uusiksi edeltävän aamun aamiaispaikkaan. Jälkikäteen olen kuitenkin ihan iloinen, että kävimme tässä suositussa smørrebrød-paikassa testaamassa heidän aamupalansa ja voin suositella myös tätä aamiaispaikaksi. Olimme viimeistelemässä aamiaistamme, kun lounaslistat tulivat voimaan ja myös lounaat näyttivät kokeilemisen arvoisilta. Aamiaisen hinnat olivat jota kuinkin samoja kuin Mad & Kaffessa.
dyrehaven

Dyrehaven
Sønder boulevard 72
1720 København V
Avoinna: MA-KE 8:30-02 (maks.)
TO-PE 8:30-02
LA 9:30-02
SU 9:30-02 (maks.)

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s