Plektra

Joulukuussa tärähti allekirjoittaneelle uusi luku mittariin ja itseasiassa nyt vasta tajusin, kuinka sopivasti saamani synttärilahja sopii uuteen ikääni! Ihanan lahjan takana ovat vanhempani, jotka jaksavat yllättää lahjojen suhteen kerta toisensa jälkeen, tälläkin kertaa iskä oli ilmeisesti ollut skarppina design-lahjan suhteen.
plektra_parikka
Ai miksikö lahja sopii ikääni? Tietenkin siksi, että täytin 27 vuotta ja sehän on tunnetusti rokkistarojen ikä. Minulla tosin on tavoitteena selviytyä vuodesta hyvinkin hengissä, eikä heittää veivejä tässä mystisessä iässä. Sain lahjaksi vuonna 2015 markkinoille ilmestyneen Iittalan Plektra-jakkaran, ja plektrathan linkittyvät vahvasti rokkiin ja tähteyteen. Jakkara on lainannut muotonsa siis kitaransoittoon käytettävältä plektralta ja sopii niin apupöydäksi kuin jakkaraksi. Ihanan raikas vaalea puu ja pehmeä muotokieli ihastuttavat ulkonäöllään. Muotoilijana arvostan myös kauniin ulkonäön lisäksi monikäyttöisyyttä ja loppuun mietittyjä yksityiskohtia. Esimerkiksi jakkaran keskellä oleva aukko helpottaa Plektran kiikuttelua paikasta toiseen ja se on kätevä nostaa aukosta ilmaan.

Pakkauksesta myös plussaa, varsinkin tämmöisenä reissureettana arvostan pientä ja litteähköä pakkausta kunnon kantokahvalla. Toki ohuen puoleinen pakkaus tarkoitti sitä, että jakkaraan täytyi itse kiinnittää jalat. Siihen ei kylläkään ihan kovin montaa minuuttia mennyt, kun laatikosta löytyi kaikki tarvittavat välineet valmiiksi. Vähän kyllä ensin epäilin omia ruuvailujani, mutta useamman IKEA-huonekalun kokoamishistoria ja luotto suunnitteluun poisti huolet. Tähän mennessä Plektra on toiminut sekä jakkarana, apupöytänä leffailtoina kuin kannatellut koulukirjapinojakin.
plektraplektra_iittala

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

2 kommenttia artikkeliin ”Plektra

  1. On kyllä tosi symppis ja ihana! Huippu lahja. Hyvää synttäriä näin jälkikäteen serkkuseni 🙂

    Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s