3 herkkuvinkkiä Torontoon

Toronto on herkuttelijan ja ulkonasyömisen taivas. Loputtomasti ravintoloita ja kahviloita sekä muita herkuttelupaikkoja. En tiedä, mihin kategoriaan nämä vinkkaamani kolme kuuluisi, sillä ne ei suoranaisesti ole ravintoloita tai kahviloita, mutta herkutteluun ne sopivat mainiosti. Ja mikäs sen parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin muistella ja fiilistellä vähän näitä mahtavia herkkutaivaita!

soma_christmasSOMA Chocolatemaker -suklaapuoti valmistaa itse omat suklaansa käsityönä lasiseinän takana myymälän takaosassa. SOMAlla on kaksi puotia Torontossa, toinen aivan ytimessä King Street Westilla ja toinen ihastuttavalla, vanhalla Distillery Districtin alueella. Me kävimme King Streetin myymälästä hakemassa muutamat käsintehdyt pralinit jouluaaton jälkkäriksi. Melkoisen nappivalinta juhlapäivään! Tiskin takaa saattaa muuten löytää myös suomalaisen herrasmiehen työn touhussa.
soma_chocolatesoma_boutiquesomapralines
Forno Cultura on aivan ihana italialainen leipomo, josta voi ostaa mukaan tai paikan päällä syötäväksi tuoreita leipiä ja leivonnaisia. Lisäksi hyllystä löytyy muita italialaisia erikoisuuksia ja leivän kylkeen voi ostaa tietenkin erikoiskahveja. Forno Cultura sijaitsee myös King Street Westilla. Tämän kadun varresta löytyy muuten aika mehevä määrä ruokapaikkoja, vinkkaan muutamasta ravintolasta ihan omassa postauksessa. Fornossa oli jouluaattona ihanan rento ja varsin italialainen tunnelma, kun kävimme nauttimassa lämmittävät iltapäiväteet ja -kahvit.
fornoforno_culturaforno_products
Osuimme myös aivan vahingossa kerrassaan mahtavaan ja ehkä erikoisimpaan paikkaan hetkeen. Kierrellessämme Kensington Marketin alueella, kohdalle osui nimittäin Toronto Popcorn Company. Yritys on erikoistunut erimakuisiin poppareihin ja aloittanut toimintansa alunperin kiertelevän myyntikärrynsä kanssa. Makuina on lähes sata eri makua aina perinteisistä suolatuista poppareista esimerkiksi vaahteerasiirappi-pekoni-poppareihin. Hauska ja vierailun arvoinen pikkuputiikki!
toronto_popcorn_companypopcornconfetti

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s