Palava taivas

Ihan hurjaa, että eletään jo kesäkuussa! Toukokuu(kin) viiletti aivan mieletöntä vauhtia ohi ja tuntuu hassulta, että nyt on ihan oikeasti kesä, tosin säät ei ehkä puhu ihan sen puolesta.
joensuuVaikka lämpötilat onkin aika surkeita juuri nyt, niin ei se poista sitä tosiasiaa, että kesä on vihdoinkin täällä. Yöttömien öiden aika on koittanut ja valoa riittää pitkälle yöhön. Kesän parhaimpia hetkiä onkin mun mielestä lisääntyvän valon vuoksi upeat auringonlaskut, jotka kestää tunteja sekä laskusta parin tunnin päästä koittavat auringonnousut, joita voi fiilistellä esimerkiksi baari-illan jälkeen tyhjillä kaduilla.

Asunnostamme on täydelliset asemat auringonlaskujen ihasteluun länsiparvekkeen ja koko seinän kokoisten ikkunoiden ansiosta. Siinäpä onkin kämppisteni hyvän seuran ohella yksi suurimmista syistä, miksei minua ole taaskaan löytänyt koneen äärestä juuri naputtelemasta. Olen kyllä varsin onnellinen, että koneaddiktioni on saanut lievennystä. Näitä kuvia katsellessa ehkä ymmärrät, miksi luonnon omat showt voittaa tällä hetkellä useammin pariinsa kuin tietokoneen kelmeä näyttö. Näitä meidän parvekkeelta otettuja kuvia ei ole edes tarvinnut muokkailla kuvakokoa lukuunottamatta. Sen verran upeita taideteoksia on tullut ihan luonnon omilla ehdoilla.
pielisjoki
Taidan kylläkin tämän viikon sateisina päivinä käyttää vapautuvaa aikaani koneen ääressä muutamien kirjoitusten parissa, sillä sain viime viikolla aika kivasti materiaalia kasaan. Enää pitäisi koostaa ne yhteen. Siihenkin onneksi ehkä jossain välissä löytyy aikaa, nyt kun tämän viikon jälkeen ensimmäinen yliopistovuosi on täysin paketissa. Aika ei kyllä siltikään käy pitkäksi, kun on tämmöinen häärä ja monessa mukana. Olisipa tässä esimerkiksi yksi kuukauden mittainen ulkomaan partioreissukin ihan kohta kohdilla, minä reissun matkanjohtajana ja jokunen juttu saattaa vielä olla vaiheessa. Eli aika tulee loppumaan kesken.

Onneksi iltaisin voi rauhoittua ja fiilistellä näitä ihan mielettömiä auringonlaskuja. Ja naputella tekstejä jemmaan ajastettavaksi, että blogi päivittyy myös kiireisinä aikoina, koska kesä- ja heinäkuu ei tule olemaan yhtään sen rauhallisempia kuin pari viimeistä kuukauttakaan. Onneksi on niin kivaa puuhaa, että kiire ja touhuaminen on vain plussaa!
joensuu_suvantosilta

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

2 kommenttia artikkeliin ”Palava taivas

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s