EB-kupla vei mennessään

Huh, mihin heinäkuu katosi? Okei, okei, tiedänhän minä varsin hyvin, mihin se meni ja miksi minua ei näkynyt ollenkaan koneen ääressä, mutta ehkä voisin kertoa sen  myös teille. Olin tehnyt hienot suunnitelmat yhdeksään eri kirjoitukseen, mutta kappas, EB-kupla vei mennessään ja blogi pysyi kuolleen hiljaisena koko heinäkuun.  

eb
Mikä EB-kupla? Reilu kuukausi sitten alkoi jälleen yksi elämäni hienoimmista, raskaimmista ja hulluimmista rakkauden täyteisistä kuukausista. Nimittäin keskiviikkona 28.6. starttasi Turun linja-autoasemalta Suomen Partiolaisten kuukauden mittainen kansainvälinen Explorer Belt -partiomatka Unkariin. Olen ollut aiemmin samaisella reissulla vuonna 2013 osallistujana Benelux-maissa, vuonna 2015 johtajiston jäsenenä superhelteisessä Italiassa ja nyt seikkailujen kesänä 2017 matkanjohtajana aurinkoisessa ja helteisessä Unkarissa.

Matkan kantavana ajatuksena on, että 32 vaeltajaa tiputetaan kymmenen päivän vaellukselle oman onnensa ojaan, ilman kännyköitä, omaa rahaa tai ruokaa. Käteen lykätään kirjekuori, josta paljastuu maaliosoite, jossa on oltava kymmenen päivän kuluttua. Vaelluksen jälkeen koko porukka kerääntyy vielä yhteen nauttimaan parin viikon ajaksi kohdemaasta ja toisistaan. Explorer Belt on ehdottomasti siistein partiojuttu, jossa olen koskaan ollut mukana! Jos matka alkoi kuulostaa edes vähän mielenkiintoiselta ja vaikket olisi partiolainen, klikkaa edellä olevaa EB-linkkiä ja käy lukemassa lisää. Ettei nyt menisi pelkäksi mainospuheeksi, niin alla myös kuulumisia täältä suunnalta.
pyykit
metsa
Saavuimme Suomeen takaisin viime perjantaina 28.7. ja siitä lähtien olenkin viipottanut aika tuulispäänä Turusta Kuopioon, Kuopiosta mökille ja mökiltä vielä Joensuuhun omaan kotiin sekä sunnuntai-illasta Laulurinteelle fiilistelemään Hectoria ja Totoa livenä. Pyykkikone on pörrännyt, osa tavaroista löytäneet jo takaisin paikoilleen, mutta silti voiton on vienyt ylivoimaisesti nukkuminen. Jestas, että reissun matkanjohtaja voikaan nukkua paljon tällaisen kahden vuoden ja etenkin kuukauden pyristyksen jälkeen!

Rinkka on vielä purkamatta, mutta tärkeimmät olen napannut jo pois kantamusten syövereistä. Ihan vain, että voin pakata tavarat uudestaan ja suunnata maamme pääkaupunkiin moikkaamaan ystäviäni ja ulkosuomalaista veljeäni. Kesä on juuri tällaisten reissujen aikaa ja aionkin nauttia niistä aivan täysiä, ennen kuin yliopistovuosi pyörähtää taas vajaan kuukauden päästä käyntiin. Aion myös napata omaa aikaa ja uppoutua kirjoitusten pariin, jotta Unelmamaja ei aivan pääse rapistumaan ja allekirjoittaneen kirjoituspuuhat pölyty liiaksi.
bussiNämä kuvat ovat vuoden 2015 Italian reissulta, sillä uusimmat kuvat majailevat vielä hyvin visusti kameran syövereissä. Ehkä nekin pääsee sieltä vielä lähiviikkoina esiin. ja loput tavarat rinkasta kaapin hyllyille.

Miten siellä puolen ruutua on sujunut kesä?

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Yksi kommentti artikkeliin ”EB-kupla vei mennessään

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s