Tyylitellyt pääsiäismunat

Aika rientää ihan hurjaa vauhtia ja tällä viikolla on jo palmusunnuntai! Virpojia, eli trulleja, kuten meillä päin Savossa on tapana sanoa, ilmestyy pajunvitsojensa kanssa hakemaan namisaaliitaan. Ajattelinkin, että vaikka en ole aikuisiällä ollut mikään pääsiäis- tai sesonkikoristelija, olisi tänä vuonna kiva laittaa esille edes jotain vähän pääsiäisestä muistuttavaa. Niinpä päädyin tekemään koristeita tarvikkeista, joita löytyi jo valmiiksi kotoa.  munatNämä kupariset munat on helppoja ja nopeita tehdä. Ainut kinkkisempi vaihe on kananmunan tyhjennys, mutta siihenkin löytyy hirveästi ohjeita ja vinkkejä interneetsistä. Tosin sen verran voisin vinkata, että lääkeruisku kuulemma toimii munien tyhjentämiseen hyvin, eikä posket kipeydy puhaltamisesta. Munien värjäilyssä saakin sitten käyttää omaa luovuuttaan ja koristella munat oman mielen mukaan. Itse halusin tällä kertaa yksinkertaista ja jotain muuta kuin perinteistä pääsiäisen keltaista. Keltaisen ja vihreän hoitakoon nuo ihanat pillit.

Päädyin siis (jälleen) kuparispraymaaliin. Teippailin maalarin teipillä rajat ja suihkuttelin maalit paikoilleen. Ensimmäisen munan kohdalla maltoin vielä maalailla rauhassa ohuilla kerroksilla ja jäljestä tuli tarkkaa sekä kaunista, mutta loput kolme suihkautin nopeasti paksummalla maalikerroksella. Ja arvasihan sen, ettei lopputulos näiden kolmen kohdalla ollut sitten ihan niin siisti. Tosin näistä tuli kyllä jollain tapaa aika kivat ja villit, kun maali oli vähän puskenut teipin alle ja levittänyt maalia.
eggs_bowleggs
Sopisko teille tämmöiset pääsiäismunat? Millaisia pääsiäiskoristeluja siellä päässä puuhataan?

eng I made some copper Easter eggs. Easy DIY.

@: unelmamaja@gmail.com
Facebook // Instagram // Bloglovin // Blogit.fi

2 kommenttia artikkeliin ”Tyylitellyt pääsiäismunat

    1. Ihanaa, että sait tästä idean! Linkkaile lopputulosta mullekin, jos laitat jonnekin näkyviin. Olisi kiva nähdä muidenkin luomuksia. Mukavaa pääsiäisen odotusta!

      Tykkää

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s