Tee se itse: Stemppisydän

Yksi ehdottomasti parhaimpia puolia sosiaalisessa mediassa on sen inspiroiva puoli. Myönnän, että vietän hyvin paljon aikaa eri medioissa, varsinkin Instagram vie ison osan ruutuajastani. Rakastan selata siellä kauniita kuvia, kiinnostavia käsitöitä, herkullisen näköisiä ruokia, vähän mitä vain, ja inspiroitua niistä. Saada ideoita omaan tekemiseen ja olemiseen.
tsemppiä.jpgViimeisin tämmöinen, mikä kunnolla kolahti, oli Mua lemmitkö vielä, Kustaa? -blogin kirjoittajan, Tiian, loistava sisältö Instassa. Tiialla on muutenkin ihan ykkössisältöä, eikä yhtään tuhnuista, niin kuin joku herrashenkilö oli hänelle kommentoinut. Tiian InstaStoryssa oli kuva aivan ylisöpöstä ja sympaattisesta silkkipaperisydämestä jonkun ovessa. Sympaattisinta tässä oli, että sydämen alla luki pakastepurkkitarrassa stemppiä. Ei siis tsemppiä, vaan stemppiä. Niin liikuttavaa! Vielä sympaattisemman tästä teki itselleni se, että jotkut pienimmistä oppilaistani ovat kirjoittaneet minulle stemppiä.

Kun näin tämän sydämen voimatoivotuksineen, heräsi mielessäni palava halu tehdä oma stemppisydän asuntoni oveen. Kotoani löytyy ihan valtavat määrät erilaisia askartelutarvikkeita, mutta silkkipaperia ei löydy arkin arkkia. Onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, sillä ajattelin, että ajankuvaan ei sovi mikään sen paremmin kuin vessapaperi! Niinpä askartelin oman stemppisydämeni vessapaperimytyistä (eikä mennyt onneksi kuin kahdeksan palaa paperia) ja tein sydämestä vielä hiukan viimeistellymmän lisäämällä stemppi-tekstin tuohon sydämen keskelle oveen liimattavan tarran sijaan. Alta löydät hyvin simppelit ohjeet, kuinka voit askarrella itsellesikin oman stemppisydämen.
tarvikkeet.jpg
TARVITSET:

 • paperia
 • sakset
 • paperiliimaa
 • tusseja/kyniä
 • 8 palaa vessapaperia

TEE NÄIN:

 1. Leikkaa paperista sydän (n. 10 x 10 cm) ja pieni liehupala tekstiä varten.
 2. Revi jokainen vessapaperiarkki kuuteen palaan ja mytistä palat pieniksi palloiksi.
 3. Liimaa paperimytyt sydänpohjaan kiinni.
 4. Väritä liehupalan reunat jollain kivalla värillä, jotta paperi erottuu sydämestä hieman paremmin. Kirjoita liehupaperiin stemppiä. Tai jokin muu vaihtoehtoinen voimatoivotus.
 5. Kiinnitä sydän esimerkiksi ulko-oveen.
 6. Jos teet oman stemppisydämen ja lisäät siitä kuvan sosiaaliseen mediaan, niin käytäthän aihetunnisteena #stemppisydän, niin voin käydä ihastelemassa teidän töitä!
@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s