Raparperihillo

Muistattehan, että elokuu on kesäkuukausi ja vielä on mahdollisuus pistää kesän makuja purkkiin odottelemaan syksyn ja talven energiatankkauksia. Itse purkitin raparperia ja mansikkaa helpoksi sekahilloksi piristämään aamupuuroa ja iltapannaria. Tämä hillo on helppo valmistaa ja säilöä, tarvitset vain muutaman raaka-aineen, kattilan ja hillopurkin.
raparperihillokehillo
Noin 300-350 g (muutama tanko raparperia)
200 g mansikoita
vaniljatanko
½ dl vettä
1 rkl sitruunamehua
½ dl hillosokeria

Pilko raparperi ja mansikat pienemmiksi, halkaise vaniljatanko puoliksi ja kaavi siemenet talteen. Sekoita kaikki ainesosat kattilassa ja anna porista hiljalleen puolisen tuntia. Keitä kunnes seos on muussaantunut tasaiseksi massaksi. Purkita puhtaisiin purkkeihin. Muistathan ottaa hilloa aina puhtaalla lusikalla, jotta hillo ei ota itseensä bakteereja ja homehdu alta aikayksikön.

Makeaa viikonloppua!

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN // BLOGIT.FI

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s