Helpot piparkakkukoristeet

Joulu on ihan nurkan takana, mutta silti ehtii vielä vallan hyvin valmistella ja fiilistellä joulua. Helpot ja stressivapaat, mutta silti näyttävät jouluvalmistelut ovat mielestäni parhaimpia.
Screenshot_20191219_192950.jpgYksi tällainen jouluvalmistelu on piparit, joita voi koristelemalla helposti varioida loputtomiin. Pipareilla saa kivasti koristeltua joulukuusen tai lisätä pieniä jouluyksityiskohtia kotiin. Koristele piparkakut pikeerillä, niin lopputulos on kestävämpi ja tasaisempi.

Koristellut piparit sellaisenaan voivat jäädä vaille kaipaamansa huomiota, jos valmiit kakkuset laitetaan vain purkkiin tai lautaselle esille. Sen sijaan niille saa lisää näyttävyyttä, kun piparit asettaa esille esimerkiksi maljakon sisälle tai upottaa sokerilla täytettyyn etanapannuun. Näin erikoisempiakin astioita tulee hyödynnettyä enemmän. Vain mielikuvitus on rajana, joten kannattaa siis ajatella boksin ulkopuolelta astioita ja muita alustoja miettiessä.

Itse tuikkasin yksinäisen Nuuskamuikkusen seisoskelemaan lunta imitoivaan sokeriin maljakon pohjalle, jolloin se pääsi heti ihan eri tavalla oikeuksiinsa. Etanapannua hyödyntäen sain luotua aika söpön kaurismetsän ja yksittäiset lumiukot sekä kuuset pääsivät koristamaan lipastojen päällisiä pienien kulhojen ja astioiden avulla. Kuusimetsä kylläkin harveni ja eläinkantakin pieneni pikku hiljaa, kun ohi mennen saatoin napsaista herkut parempiin suihin.
Screenshot_20191219_193031.jpg

@: UNELMAMAJA@GMAIL.COM
SEURAATHAN UNELMAMAJAA MYÖS NÄISSÄ KANAVISSA
FACEBOOK // INSTAGRAM // BLOGLOVIN

Yksi kommentti artikkeliin ”Helpot piparkakkukoristeet

  1. Päivitysilmoitus: Piparikranssi – Unelmamaja

Kiva, kun jätät kommenttia.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s